Combineer bakpret met gokken

Als je af en toe wel een iets anders wilt dan bakken, maar te veel met taarten in je hoofd zit dan hebben wij een goede oplossing voor je. Gokken op gokautomaten met een bakthema. Op deze manier kun je nog wat extra geld winnen voor mooie en aparte bakvormen. Als je geluk hebt tenminste. Maar zo niet, dan maak je altijd extra plezier. En dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Vooral als je kunt kiezen voor gratis gokken zonder storting. Dan betaal je in eerste instantie namelijk niets, terwijl je wel kans maakt op echte geldprijzen.

Bake House

Deze leuke gokkast van BetConstruct zit vol met overheerlijke taarten en deze kunnen je ook nog eens mooie prijzen opleveren. Je kunt inzetten van 15 cent tot €15 per ronde. Hiervoor heb je elke ronde 243 kansen om te winnen. Vreemd genoeg leveren echter geen van de taarten de hoogste winst op. Dit recht is namelijk voorbehouden aan de croissants. De scatter- en wildsymbolen zijn echter wel taarten en deze leveren mooie prijzen op tijdens het gokken. De scatter taart bijvoorbeeld zorgt al voor 10 free spins. Deze spins zijn ook nog eens voorzien van multipliers. Maar ook de wilde taart is meer dan de moeite waard.

Bakers Treat

Ook Play’N GO heeft een mooie gokkast ontworpen met een bakthema waarop jij naar hartelust kunt gokken. Hier gaat het over Flour Power. De bonusronde bestaat namelijk uit één van de volgende opties; cupcake power, blueberry power, carrot cake power, lemon cheesecake power of strawberry sponge power. Maar dat is nog lang niet alles dat deze gokkast te bieden heeft. Zelfs voordat je begint met gokken word je al begroet door een tray vol met lekkernijen. Je krijgt er bijna water van in je mond. Je kunt op dit spel 0.15 tot €75 per ronde inzetten.

Bakery Sweetness

Nog zo’n gokkast waarvan je al voor het gokken zoete trek krijgt. Dit spel heeft de klassieke 40 winlijnen en biedt maar liefst 1,024 manieren om te winnen. Ondertussen vliegen de chocoladekoekjes, macarons, donuts, cupcakes en croissants je om de oren. Croissants worden op de één of andere manier altijd bij de lekkernijen gevoegd, ook door KA Gaming. Hou je van wat anders, dan zal het wildsymbool je wel bevallen. Het is namelijk een blauwe taart, maar vergis je niet; deze is namelijk net zo lekker als de rest. En misschien wel zoeter.

Wat zou jij voor thema kiezen?

Als jij zelf een gokkast mocht bedenken, wat zou deze dan voor thema hebben? Waarschijnlijk zou het over bakken gaan. Wij zouden het leuk vinden om een gokautomaat te maken met een thema dat het proces van bakken toelicht. Bijvoorbeeld een gokkast die als symbolen een oven, een ovenhandschoen, deeg, een deegroller en nog meer van die toepasselijke afbeeldingen heeft. De bonusronde kan dan bestaan uit 5 ovens op rij, waarvan de speler er één moet kiezen. Hoe beter de taart in de oven gelukt is, hoe hoger de prijs die uitgekeerd wordt.

Bedenk nu jouw eigen variatie

Je vraagt je nu waarschijnlijk af waarom wij het hebben over een eigen gokkast. Dit komt omdat Gekke Gokkasten B.V. een prijsvraag organiseert waarbij spelers hun eigen gokkast kunnen bedenken. Dat wil zeggen, welke opties de gokkast heeft, welk thema het heeft en welke symbolen het heeft. Wacht dus niet langer en stuur jouw idee ook in! Wie weet gaan wij straks wel op jouw gokkast gokken. Al hebben we natuurlijk liever dat we zelf winnen. Vandaar dat we de details niet met je gedeeld hebben. Je zult er in ieder geval je vingers bij aflikken.